Digital juridisk rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Digital rådgivning

Digital juridisk rådgivning hos Advokathuset Actus

Advokathuset Actus tillhandahåller nu även juridisk rådgivning digitalt inom samtliga våra verksamhetsområden. Tillgänglighet och att ligga i framkant inom den tekniska utvecklingen har alltid varit en viktig del i vår strävan att ge våra klienter bästa möjliga service.

Koncentrationen av rättsväsendets aktörer och dess konsekvenser

I och med att många delar av rättsväsendets olika aktörer såsom domstolar, åklagarmyndigheter och polismyndigheter har centrerats till vissa orter har också många advokatbyråer dragits till dessa orter och dess närområden. Detta har medfört att på många andra platser saknas kanske lokala advokatbyråer helt eller så finns ingen advokatbyrå med kapacitet och kompetens att ta hand om just Din fråga.

Advokathusets närvaro och behovet av juridisk rådgivning

Advokathuset bedriver för närvarande verksamhet i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad men vi ser att behovet av kvalificerad juridisk rådgivning finns överallt. Juridiska frågor och problem uppstår oberoende av vart man bor eller bedriver verksamhet. Advokathuset får ofta förfrågningar från privatpersoner och företagare långt ifrån någon av våra verksamhetsorter. Vi vill därför se till att vår breda kunskap och erfarenhet når ut till alla som är i behov av den.

Digital rådgivning – tillgängligt för alla

Genom vår tjänst för digital juridisk rådgivning gör vi det möjligt för både privatpersoner och företagare vart som helst i landet att få kvalificerad juridisk rådgivning. Vare sig det rör sig om en stor eller liten fråga har Du nu möjlighet att få hjälp även om Du befinner dig på annan plats i Sverige eller inte kan ta dig till någon av våra verksamhetsorter för ett personligt möte.

Så går ett digitalt möte till

Precis som vid en rådgivning då Du träffar en jurist personligen så bokas ett digitalt möte med någon av våra jurister. Du får innan mötet beskriva översiktligt vad du vill ha hjälp med så hänvisas du till en jurist med lämplig kompetens för att hantera just din fråga. Du har möjlighet att skicka in eventuella handlingar som hör till din fråga till oss i förväg så de är tillgängliga för juristen att gå igenom innan mötet.. Vid mötet går sedan juristen och Du tillsammans igenom din situation och vilka alternativ som kan bli aktuella att gå vidare med. Vi går också igenom frågor om rättsskydd, rättshjälp och ekonomiska förutsättningar att hantera ditt ärende vidare om det blir aktuellt.

Varmt välkommen att boka din digitala rådgivning med Advokathuset Actus!

Kontakta oss

Boka din digitala rådgivning med Advokathuset Actus. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan. Det är kostnadsfritt att skicka in formuläret.

 

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB, Max antal filer: 5.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.