Advokatbyrå Eskilstuna
Advokathuset Actus Eskilstuna

Advokathuset Actus advokat Eskilstuna

Advokathuset Actus advokater verkar inom alla större juridiska områden. Anlita en advokat i Eskilstuna som hjälper privatpersoner och företag med allt från brottmål och komplexa familjerättsmål till affärstransaktioner och avtalsjuridik. Våra advokater i Eskilstuna drivs av en gemensam vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Du är varmt välkommen att kontakta din lokala advokat i Eskilstuna!

Din advokatbyrå och advokat i Eskilstuna

Advokathuset Actus har bedrivit advokatverksamhet i många år och har en stark lokal förankring i Eskilstuna. År 2006 blev vi Advokathuset Actus AB. Eskilstunakontoret ligger centralt och på gångavstånd, ca 300 m, från centralstation, Eskilstuna tingsrätt och polisstation. Kontoret är öppet och personal är på plats alla vardagar från 08:00-17:00.

Förutom i Eskilstuna har vi kontor och verksamhet även i Västerås, Örebro och Karlstad. Det innebär att vi täcker en stor region, flera domsagor, och gör oss till en av de största advokatbyråerna i regionen. Vår storlek är en av våra styrkor då vi kan tillhandahålla kvalificerad juridisk hjälp inom så gott som samtliga juridiska områden. Om ditt problem är litet eller stort spelar ingen roll för oss. Vi har en medarbetare som snabbt kan hjälpa just dig med din situation.

Våra verksamhetsområden

I Eskilstuna har vi advokater på plats som verkar inom flera områden. Däribland några av byråns största rättsområden, brottmål och familjerätt. Brottmål och uppdragen som försvarsadvokat är en av byråns kärnverksamheter. Där har vi i Eskilstuna en mångårig erfarenhet, hög kompetens och ett stort engagemang för den misstänkte. Vi åtar oss alla typer av uppdrag som offentlig försvarare inklusive ekonomisk brottslighet.

Vi har även flera advokater som arbetar med mål gällande vårdnad, boende och umgänge med barn där vi är frekvent efterfrågade. Också i dessa mål är vi oerhört medvetna om betydelsen av rätt hjälp för den enskilde. Dessa frågor kräver mycket av relationen och samarbetet mellan klient och ombud. Vi sätter därför stor vikt vid det personliga mötet och att det känns rätt för klienten att gå vidare.

Ekonomisk familjerätt, bodelningar, boutredningar och arvsskiften är angränsande områden som vi arbetar med på daglig basis.

Vi anlitas också som ombud i tvistemål, inom affärstransaktioner och avtalsjuridik både av privatpersoner och företag samt organisationer och föreningar. Byrån åtar sig även konkursförvaltaruppdrag sedan många år.

Andra ärenden som vi hanterar är mål vid förvaltningsdomstolarna gällande tvångsvård. Tvångsvård kan vara omhändertagande av unga (LVU), eller på grund av påstått missbruk eller psykisk ohälsa (LVM och LPT).

Vi som arbetar här

Våra advokater i Eskilstuna drivs av en vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Insikten om att alla personer som söker hjälp av oss har en för dom unik situation är viktig för oss. Vi möter alla våra klienter utifrån den specifika situationen de befinner sig i. Alla mål och ärenden drivs med samma ambition, att nå bästa möjliga resultat för vår klient.

Vi har för närvarande femton advokater och jurister som backas upp av administrativ personal på plats på respektive kontor. Samtliga medarbetare är tillgängliga för uppdrag på alla våra verksamhetsorter. Det ger oss en möjlighet att erbjuda kvalificerad juridisk hjälp inom en mängd områden som få andra kan matcha.

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta din lokala advokat i Eskilstuna. Vi har ett kontaktformulär på vår hemsida där du beskriver ditt ärende så att vi ska kunna hänvisa ditt ärende till en advokat eller jurist med lämplig kompetens. Det går självklart också bra att ringa till kontoret och prata med någon av våra sekreterare om ditt ärende.

I många frågor arbetar vi utifrån att man först bokar ett möte med en advokat eller jurist för genomgång av aktuell fråga. Därefter kan vi utifrån en bedömning av ditt ärende rekommendera hur man bäst går vidare och vilken hjälp vi kan bistå med.

Kontakta oss

Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.

Behöver du en expert på juridik? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    Våra kontor

    Kolla in våra andra kontor

    Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.