Hyresrätt

Oavsett vilka frågor rörande ditt hyresförhållande som du behöver hjälp med kan Advokathuset Actus bistå dig med juridiken som många gånger kan vara relativt komplicerad.

Hyresrätt​
Hyresrätt​

Kommer du inte överens med din hyresvärd om villkoren för din affärslokal? Vill hyresvärden att du ska flytta av anledningar som du tycker är helt fel? Har du som hyresvärd problem med en bostadshyresgäst som vägrar betala eller stör övriga hyresgäster?

Oavsett vilka frågor rörande ditt hyresförhållande som du behöver hjälp med kan Advokathuset Actus bistå dig med juridiken som många gånger kan vara relativt komplicerad. Vi kan hjälpa dig med allt från att upprätta eller granska hyresavtal för bostad eller lokal till att agera ombud i hyrestvister.

Vi hjälper dig dels med medlingstvister, förlängningstvister och andra ärenden som handläggs av hyresnämnden, dels med tvister som handläggs i allmän domstol såsom frågor gällande förverkandeuppsägningar eller skadestånd i hyresförhållande.

Kontakta oss

Behöver du juridisk hjälp kopplat till ärenden inom hyresrätt? Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.