Advokatbyrå Örebro
Advokathuset Actus Örebro

Advokathuset Actus advokat Örebro

Advokathuset Actus advokater verkar inom alla större juridiska områden. Anlita en advokat i Örebro som hjälper privatpersoner och företag med allt från brottmål och komplexa familjerättsmål till affärstransaktioner och avtalsjuridik. Våra advokater i Örebro drivs av en gemensam vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Du är varmt välkommen att kontakta din lokala advokat i Örebro!

Din advokatbyrå och advokat i Örebro

Advokathuset Actus målsättning är att vara den största Advokatbyrån i Mälardalen. Därför har vi sedan 10 år tillbaka ett väl etablerat kontor i Örebro. Idag har sex av våra medarbetare Örebro som sin huvudsakliga verksamhetsort, varav fem av dessa arbetar antingen som advokat eller biträdande jurist.

Vårt Örebrokontor är centralt beläget vid Örebros kulturkvarter i närheten av centrum, inom promenadavstånd från Örebro tingsrätt såväl som flera andra myndigheter i Örebro. Kontoret är lättillgängligt genom alla former av transportmedel. Flera busslinjer stannar utanför kontoret vid hållplats Konserthuset. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i närheten. Våra lokaler ligger på första våningen och är anpassade för personer som av olika anledningar upplever svårigheter med att röra sig. För våra klienter är det därför lätt att hitta och besöka oss när behov finns.

Advokathuset Actus har även kontor i Västerås, Eskilstuna och Karlstad. Våra jurister arbetar gränsöverskridande mellan de olika kontoren vilket innebär att alla våra kontor kan ta sig an uppdrag inom byråns samtliga verksamhetsområden.

Vad vi kan hjälpa dig med

I Örebro kan du få hjälp av en advokat eller jurist med de flesta juridiska frågor du kan tänkas ha. Oavsett vilken fråga du har är vi på Advokathuset Actus måna om att erbjuda hög kompetens och ett stort engagemang då vi åtar oss ett uppdrag. Hos oss kan du få hjälp av en advokat i en brottmålsprocess där vi åtar oss uppdrag både som offentlig försvarare och målsägandebiträde.

Inom familjerätt kan du som klient hos oss få hjälp av en advokat eller en jurist med alla olika sorters frågor som kan komma upp. Behöver du hjälp med frågor om vårdnad, boende och umgänge med barn har vi flera advokater som frekvent är efterfrågade inom detta område. Rör det frågor om bodelning efter separation eller boutredning efter dödsfall har finns det även här flertalet advokater och jurister som kan bistå dig på bästa sätt. Våra advokater åtar sig även frekvent uppdrag från domstolen som Bodelningsförrättare och Boutredningsman.

Oavsett vilket problem du behöver hjälp med är vi oerhört medvetna om betydelsen av rätt hjälp för dig som klient. Vidare att ett framgångsrikt resultat kräver mycket av relationen och samarbetet mellan klient och ombud. Därför sätter vi stor vikt vid det personliga mötet mellan klient och advokat.

Förutom ovan nämnda områden kan du anlita advokat eller jurist hos oss på Advokathuset Actus som ombud i tvistemål och för biträde med avtal av olika slag. Vi har även advokat som har mångårig erfarenhet av uppdrag som konkursförvaltare.

Andra ärenden som vi hanterar är mål vid förvaltningsdomstolarna gällande tvångsvård. Tvångsvård kan vara omhändertagande av unga (LVU), eller på grund av påstått missbruk eller psykisk ohälsa (LVM och LPT).

Kontakta oss

Om du är i behov av juridisk rådgivning är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor. Önskar du boka en rådgivning eller ett möte med någon av våra jurister är det alltid en god idé att du först hör av dig till oss via telefon eller genom vår hemsida och beskriver ditt ärende. Vi kommer därefter återkomma med förslag på en mötestid.

Du är varmt välkommen att kontakta din lokala advokat i Örebro!

Kontakta oss

Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.

Behöver du en expert på juridik? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    Våra kontor

    Kolla in våra andra kontor

    Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.