Tvistelösning

Vi erbjuder juridisk hjälp och företräder klienter i angelägenheter som avser tvistelösning. Oavsett hur långt tvisten behöver gå så hjälper vi dig.

Tvistelösning
Tvistelösning

Har du eller ditt företag problem att få betalt från någon som är skyldig dig pengar? Är du missnöjd med ett arbete eller tjänst som någon du anlitat utfört? Eller har du drabbats av en skada som du anser att den som orsakat skadan ska ersätta?

Då kan du behöva juridisk hjälp för att processa i domstol för att få det du har rätt till. Hos oss på Advokathuset Actus finns stor erfarenhet av att processa vid domstol men även att föra förhandlingar med motpart innan saken hamnar i domstol. Ofta går det genom förhandlingar utom domstol komma fram till en gynnsam uppgörelse för dig så att du kan gå vidare och lämna tvisten bakom dig. Oavsett hur långt tvisten behöver gå så hjälper vi dig på bästa sätt.

För många tvister som du eller ditt företag kan hamna i finns det möjlighet att få bra hjälp med de processkostnader som uppstår genom rättsskydd som du har rätt till genom din försäkring. Är du privatperson och har det lite tufft ekonomiskt så kan du få rättshjälp från staten. Vi hjälper dig såklart att ansöka om det.

Kontakta oss

I behov av juridisk hjälp avseende tvistelösning? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.