Karriär

Advokathuset Actus bedriver idag verksamhet på fyra orter i Mellansverige: Eskilstuna, Karlstad, Västerås och Örebro. Idag är vi totalt 21 medarbetare på våra kontor men har siktet på att växa ytterligare. Vår vision är att ständigt stärka upp våra befintliga kontor men även etablering på nya orter.

Karriär
Kan jag få ersättning för mina advokatkostnader?

Brinner du för juridiken?

Då är Advokathuset Actus rätt plats för dig. Advokathuset Actus bedriver idag verksamhet på fyra orter i Mellansverige: Eskilstuna, Karlstad, Västerås och Örebro. Idag är vi totalt 21 medarbetare på våra kontor men har siktet på att växa ytterligare. Vår vision är att ständigt stärka upp våra befintliga kontor men även etablering på nya orter. Därför söker vi kontinuerligt efter kompetenta och drivna medarbetare till vår organisation.

Hos oss hjälper våra engagerade och kompetenta medarbetare människor och företag med allt från brottmål, komplexa och livspåverkande mål inom familjerätt och socialrätt till tvistemål och affärsjuridik. Vår sammanlagda kompetens sträcker således över ett brett juridiskt område där den gemensamma nämnaren för oss som jobbar på Advokathuset Actus är att alltid värna våra klienters rättigheter och integritet. Vårt breda kompetensområde medför också stora möjligheter för dig som vår nästa medarbetare att hitta det område inom juridiken som passar dig bäst.

Att arbeta hos oss innebär kompetensutvecklande och utmanande arbetsuppgifter som ger dig kunskaper som du kommer ha nytta av i hela ditt arbetsliv. Det finns stort utrymme för eget ansvar samtidigt som du får stort stöd av dina kollegor och framförallt dedikerad handledning av din principal.

Vi på Advokathuset Actus är måna om ett gott och hållbart arbetsklimat. Det ska vara ”högt i tak” och en prestigelös organisation. Från både våra nuvarande medarbetare, men även från våra tidigare medarbetare som gått vidare i sina karriärer, är just klimatet på arbetsplatsen och den prestigelösa stämningen något som särskilt poängteras.  Vi kan därför stolt säga att detta är något vi lyckats bra med och vi kommer inte på något sätt slå av på takten i vår strävan att bli den mest attraktiva advokatbyrån både för klienter och framtida medarbetare i de regioner där vi är verksamma.

Vi lägger därför särskilt stor vikt vid social kompetens samt initiativ- och samarbetsförmåga när vi letar efter nya medarbetare. Med hänsyn till att vi även vill bibehålla vårt goda renommé som en mycket kompetent och engagerad advokatbyrå lägger vi naturligtvis även stor vikt vid alla dina personliga egenskaper och meriter.

Som medarbetare på Advokathuset Actus kommer du få en heltäckande support som möjliggör för oss att kunna biträda och stödja våra klienter på bästa sätt. Hos oss jobbar duktiga och kompetenta medarbetare inom administration och ekonomi. Vi har även ett modernt och välutvecklat IT-system som underlättar vår arbetsvardag på ett effektivt sätt och ger oss, förutom stor flexibilitet i vårt sätt att arbeta, även en möjlighet att utvecklas och växa som byrå.

Känner du att Advokathuset Actus är en arbetsplats för dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Känner du att Advokathuset Actus är en arbetsplats för dig är du varmt välkommen med din ansökan!

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB, Max antal filer: 5.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.