Advokatbyrå Karlstad
Advokathuset Actus Karlstad

Advokathuset Actus advokat Karlstad

Advokathuset Actus advokater verkar inom alla större juridiska områden. Anlita en advokat i Karlstad som hjälper privatpersoner och företag med allt från brottmål och komplexa familjerättsmål till affärstransaktioner och avtalsjuridik. Våra advokater drivs av en gemensam vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Du är varmt välkommen att kontakta din lokala advokat i Karlstad!

Din advokatbyrå och Advokat i Karlstad

Advokathuset Actus är en av Mälardalens största Advokatbyråer som grundades för 20 år sedan. Karlstad är Advokathusets senaste etableringsort och kom till som en naturlig utvidgning för vår verksamhet. Sedan årsskiftet 2018/2019 finns vi på orten och har flertalet jurister och advokater med värmländskt ursprung.

Vårt kontor i Karlstad blickar ut över den vackra Klarälven och ligger inom promenadavstånd från stadens centrum, Värmlands tingsrätt och flera andra myndigheter i Karlstad. Kontoret är lättillgängligt genom alla former av transportmedel. Både buss– och tågstation är inom gångavstånd från kontoret. Vid anmälan i receptionen erhålles avgiftsfri parkeringsplats. Advokathuset Actus lokaler ligger på första våningen och är anpassade för personer som av olika anledningar upplever svårigheter med att röra sig.

Våra övriga kontor är belägna i Västerås, Eskilstuna och Örebro. Våra jurister arbetar gränsöverskridande mellan de olika kontoren. Det innebär att alla våra jurister kan ta sig an uppdrag inom byråns samtliga verksamhetsområden. Är du intresserad av hjälp av någon av specifik medarbetare våra jurister så ordnar vi det.

Våra verksamhetsområden

Advokathuset Actus verkar inom alla större juridiska områden. Behöver du en advokat i egenskap av privatperson eller företagare? Vi har kompetensen. Är du misstänkt för brott eller i behov av rådgivning gällande familjerätt? Vi har mångårig kompetens och flera medarbetare som verkar inom både de vanligaste områdena och de mer sällan förekommande frågorna.

Andra rättsområden är asylrätt, konkursförvaltning samt mål om tvångsvård. Tvångsvård kan vara omhändertagande av unga (LVU), eller på grund av påstått missbruk eller psykisk ohälsa (LVM och LPT).

Vi som arbetar här

Våra advokater och biträdande jurister värdesätter tillgänglighet och god klientkontakt och drivs alla av en gemensam vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Att alltid ge klienten bästa möjliga råd i den enskilda situationen. Advokathuset Actus kan erbjuda sina klienter den kombinerade expertisen av sammanlagt femton advokater/jurister. Det ger oss en oerhörd bra grund för att ge dig en jurist med rätt profil som kan dig det bästa rådet i just din situation.

Kontakt med oss

Om du är i behov av juridisk rådgivning är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive kontor. Önskar du boka en rådgivning eller ett möte med någon av våra jurister är det alltid en god idé att du först hör av dig till oss via telefon eller genom vår hemsida och beskriver ditt ärende. Vi kommer därefter återkomma med förslag på en mötestid.

Du är varmt välkommen att kontakta din lokala Advokatbyrå i Karlstad!

Kontakta oss

Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.

Behöver du en expert på juridik? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    Våra kontor

    Kolla in våra andra kontor

    Vi på Advokathuset Actus har lång och bred erfarenhet av rättsprocesser och juridisk rådgivning. Advokater på din sida med kontor i Västerås, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.