Om oss

Advokathuset Actus är en av de största allmänpraktiserande advokatbyråerna i Mälardalsområdet. Vi är idag närvarande på fyra orter. Nämligen Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad. Våra fina kontor är centralt belägna och lättillgängliga för våra klienter med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter i närheten.

Om oss
Advokathuset Actus

Totalt är vi 23 engagerade medarbetare utspritt på våra kontor i Västerås, Eskilstuna och Örebro. I dagsläget har vi ett mottagningskontor i Karlstad där målet är att i framtiden knyta till oss nya kompetenta och drivna medarbetare så att kontoret kan expandera.

Vår styrka

Våra tio advokater och sju biträdande jurister backas upp av ett team av administrativ personal med olika kompetenser som verkligen är avgörande för att verksamheten fungerar så bra som den gör. Detta är en av våra största styrkor och det finns alltid någon som står beredd att hjälpa dig.

Advokathuset Actus samtliga medarbetare drivs av en vilja att värna om våra klienters rättigheter och integritet. Insikten om att alla personer som söker vår hjälp har en oftast unik situation är väldigt viktigt för oss. Vi möter därför alla våra klienter utifrån den specifika situation de befinner sig i. Alla mål och ärenden drivs med samma ambition, att nå bästa möjliga resultat för vår klient!

Vad kan vi göra för dig?

Vår typiska klient söker vår hjälp i egenskap av privatperson eller som företrädare för ett mindre eller medelstort företag. Antingen finns ett behov av hjälp utifrån en utsatt situation eller då man står inför spännande affärsmöjligheter.

Vi kan tillhandahålla kvalificerad juridisk hjälp inom så gott som samtliga juridiska områden. Om ditt problem är litet eller stort spelar ingen roll för oss. Vi har en medarbetare som snabbt kan hjälpa just dig med din situation. Här på vår hemsida hittar du enkelt information om vilka rättsområden som vi är verksamma inom.

Om du är osäker på inom vilket område just din fråga hör hemma så finns bra kontakformulär där du enkelt beskriver ditt ärende så ser vi till att du hamnar rätt. Det går självklart också utmärkt att ringa direkt till något av våra kontor. Då får du prata med någon av våra trevliga sekreterare om berätta vad du behöver hjälp med. Om vi har möjligheten att hjälpa dig så får du information om vem du ska träffa. Vi klargör självfallet betalningsvillkor innan du behöver betala något.

Varmt välkommen att kontakta oss så vi får möjlighet att hjälpa just dig. Kom ihåg att det oftast är en stor fördel att söka råd och stöd redan innan ett problem uppstått!

Delägare Gustaf Widén, Anders Ylönen & Marcus Rudstam på Advokathuset Actus

Kontakta oss

Är du i behov av juridisk rådgivning eller en juridisk företrädare? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, docx, jpeg, heic, Max filstorlek: 15 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.