Advokathuset Actus växer och förstärker verksamheten med en ny delägare i Örebro

Advokatbyrå Örebro

Advokathuset Actus inleder 2024 med att välkomna advokat Tobias Ekelund som ny delägare. Tobias har en bakgrund som både bolagsjurist och kammaråklagare och han arbetar idag främst med brottmål, tvistemål samt affärsjuridik. Tobias utgår från vårt Örebrokontor, men kommer vara ett välkommet och värdefullt tillskott till byråns samtliga kontor.

Advokatbyrån Advokathuset Actus har kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad och verkar inom alla större juridiska områden. Vi hjälper människor & företag med allt från brottmål, komplexa & livspåverkande mål inom familjerätt & socialrätt till tvistemål & affärsjuridik.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Senaste inläggen

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!