Biträdande jurist eller advokat till Advokathuset Actus

Har du ambitionen att bli advokat eller vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då söker vi dig som vill bli en del av vårt kontor i Västerås eller Örebro.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats med många medarbetare och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare. För att underlätta ditt arbete har Advokathuset Actus ett omfattande administrativt stöd för alla jurister.

Om Advokathuset Actus

Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad.  Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag. Vi har under många år haft ett stort ärendeinflöde och söker därför löpandes efter nya medarbetare.

På vår hemsida www.advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker till oss har en juristexamen.  Det är ett krav att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma, myndighet eller att du är tingsmeriterad. Vi ser att du har bosättning i närområdet. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor

Provanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du mejla oss dina frågor.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!