Vi söker en administratör till vårt kontor i Örebro

Arbetsgivare:

Advokathuset Actus AB

Fabriksgatan 8, 702 10 Örebro

Tel: 010-810 47 30

E-post: rekrytering@advokaternas.se

Arbetsort: Örebro

Om Advokathuset Actus

Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad.  Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag.

På vår hemsida www.advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker en administratör till vårt kontor i Örebro. Tjänsten omfattar sedvanliga administrativa arbetsuppgifter som kontakter med klienter, domstolar och andra myndigheter, att besvara inkommande samtal, registrering av ärenden, posthantering samt att vara en stödjande funktion för våra jurister.

Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Du har förmågan att planera ditt arbete och har goda kunskaper i Office-paketet. Ett krav är att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift.

Anställningsvillkor

Denna tjänst är ett vikariat. Tidsbegränsad anställning t.o.m augusti 2025. Tillträde efter överenskommelse.

Lönen enligt individuell lönesättning.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2024 .

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, eventuella betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34 eller mejla henne på erica@advokaternas.se

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!