Biträdande jurist till Advokathuset Actus

Har du ambitionen att bli advokat och vill arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då söker vi dig som vill bli en del av vårt Västeråskontor.

Arbetsuppgifter
Som biträdande jurist hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats som strävar efter att vara nytänkande. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare.

Om Advokathuset Actus
Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad.  Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag.

Här på vår hemsida https://advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet.

Kvalifikationer
Du som söker till oss har en juristexamen. Det är ett krav att du har erfarenhet av juridiskt arbete
på annan advokatfirma eller att du är tingsmeriterad. Vi ser att du har bosättning i Västerås eller
närområdet. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor
Provanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast 24 juni 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!