Advokat eller erfaren biträdande jurist till Advokathuset Actus

Är du advokat eller har ambitionen att bli advokat och vill arbeta på en stor allmänpraktiserande advokatbyrå? Då söker vi dig som vill bli en del av våra kontor i Karlstad och Örebro.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats som strävar efter att vara nytänkande. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning.

Vi genomför just nu även en särskild satsning på vår verksamhet i Karlstad och söker därför en advokat som är intresserad av att vara med och bygga ett starkt team på orten. Social förmåga kombinerat med ansvarstagande och självständighet kommer vara egenskaper som eftersträvas.

Om Advokathuset Actus

Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad.  Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag.

På vår hemsida www.advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker till oss är advokat eller biträdande jurist med god erfarenhet. Som biträdande jurist är det ett krav att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma eller att du är tingsmeriterad. Vi ser att du har bosättning i anslutning till orten där du söker tjänsten. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor

Heltid. Individuell lönesättning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Senaste inläggen

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!