Biträdande jurist eller advokat till Advokathuset Actus Västerås

Har du ambitionen att bli advokat eller är du redan advokat och söker en ny utmaning? Vill du arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då är det dig vi söker till oss på Advokathuset Actus i Västerås.

Arbetsuppgifter
Som biträdande jurist eller advokat välkomnas du till en modern arbetsplats som strävar efter att vara i framkant. Hos oss kommer du att arbeta med flera av byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under nära handledning av en delägare. Du kommer arbeta med en stor variation av ärenden och även ha stöd av administrativ personal i det dagliga arbetet. 

Om Advokathuset Actus
Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad. Hos oss arbetar advokater, biträdande jurister och administratörer som stöttar byråns jurister. Vår verksamhet arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag. 

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska trivas och utvecklas. Du som blir vår nya kollega erbjuds ett utmanande arbete där ingen dag är den andra lik. Här arbetar du tillsammans med kollegor som har stor yrkeserfarenhet och kompetens. Vi är en modern och uppskattad arbetsplats där våra medarbetare trivs och vi ser även fram emot att just du söker till oss. 

Är du nyfiken på att veta mer oss så kan du läsa mer på vår hemsida www.advokaternas.se 

Vem är du?
Du som söker till oss har juristexamen eller är advokat. Som biträdande jurist behöver du ha erfarenhet av juridiskt arbete eller med fördel vara tingsmeriterad. Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav. Vi ser även gärna att du har bosättning i Västerås eller närområdet.

För att passa hos oss ser vi att du är en person som är förtroendeingivande och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad verksamhet och uppskattar att ta stort eget ansvar i ditt arbete. Samtidigt värdesätter du att vara en del av ett team och bidrar gärna till verksamhetens gemenskap. Det här är ett arbete för dig som vill en vardag med ett högt tempo och stimulerande arbetsuppgifter. 

Anställningsvillkor
Provanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 30 september 2022.

Du skickar in din ansökan via e-post till rekrytering@advokaternas.se och du bifogar CV, betyg och ett personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Senaste inläggen

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!