Poddtips för den juridikintresserade

domstolspodden

Ett bra poddtips till dig som är intresserad av att lära dig mer om juridik är Domstolsverkets egen podd Domstolspodden. Avsnitten handlar om olika juridiska frågor och det är domare som arbetar på olika domstolar som på ett pedagogiskt sätt reder ut vad som gäller.

https://domstolspodden.podbean.com/

domstolspodden
Ett bra poddtips till dig som är intresserad av att lära dig mer om juridik är Domstolsverkets egen podd Domstolspodden.

Digital rådgivning

Advokathuset Actus erbjuder nu digital juridisk rådgivning inom alla verksamhetsområden. Med tjänsten kan klienter i hela Sverige få kvalificerad rådgivning, oavsett geografisk plats eller komplexitet i deras juridiska frågor.

Läs mer här

Har du frågor eller vill ha hjälp med något?
Kontakta oss och vi hjälper dig!